Cégbemutató:

A PÁPAI és FIA KAROSSZÉRIALAKATOS BETÉTI TÁRSASÁGOT 1998 évben Pápai Lajos - családi vállalkozásként - alapította fiával Pápai Zoltánnal. A társaság a KUNSÁG VOLÁN Zrt. egykori karosszérialakatos tanműhelyét vásárolta meg az alapítást követően, és itt alakították ki az eleinte 120 m2 alapterületű műhely épületet.

Kecskeméti telephellyel rendelkező gépjárműjavítóként a helyi és környékbeli lakosság és gépjárműparkkal rendelkező vállalkozások részére végzünk elsősorban gépjármű javítási-, de esetenként egyéb szerkezetlakatos munkákat.

Igényes munkát várva megrendelőink az alábbi megbízásokkal keresik meg cégünket: személy-, kis- és nagy tehergépjárművek, autóbuszok karosszériajavítási-, felújítási munkái, egyedi fém nyílászárók, kapuk, kerítések gyártása, utánfutók készítése, és minden ami fémet és kreativitást igénylő "ezermesteri" munka.

Szolgáltatásaink közé tartozik többek között a sérült karosszériájú gépjárművek javítása, fényezése, alváz-, karosszériajavítás, bérhúzás, CO2, ív, lánghegesztés, műanyaghegesztés, szélvédő csere, kipufogó javítás.

A mai vevői, és szakmai elvárásoknak megfelelni csak a legkorszerűbb technikával, és színvonalas munkavégzéssel lehetséges, melynek eredményeként biztosított, hogy a cégünktől távozó vevőink elégedettek legyenek az általunk végzett munkával. Gép- és eszközparkunkat lehetőségeinkhez mérten folyamatosan korszerűsítjük.

2004-ben műhelyünk alapterületét több mint háromszorosára növeltük, megfelelő szociális blokkot (öltöző, étkező, mellékhelyiségek) alakítottunk ki.

Ezen technológiai korszerűsítést is magában foglaló beruházásunk keretében az Európa Terv keretében igényelt hitel segítségével beszereztük, és üzembe helyeztük az Autorobot IV típusú legkorszerűbb technikának megfelelő precíziós, számítógépes mérőrendszerrel ellátott húzató padot. Ezen húzatópaddal a személygépkocsiktól a kistehergépjárművekig bezárólag a sérült alvázú, és karosszériájú járművek javítását a legkorszerűbb technikával végezhetjük.

Ez által nemcsak Megrendelőink részére biztosítható, hogy a sérült, karambolos gépjárműveik újkori állapotba történő visszaállítása megoldható, hanem a műhelyünkben szakmunkástanuló éveit eltöltő ifjú szakemberek a legkorszerűbb technika alkalmazását sajátíthatják el gyakorlati képzésük során. A mai gazdasági helyzet, valamint a piaci verseny által kialakult kihívásoknak csakis úgy tudunk megfelelni, hogy optimálisan használjuk ki lehetőségeinket és megbízható, gyors munkát versenyképes áron végzünk. Ha ez így lesz, akkor biztosak lehetünk, hogy megfeleltünk a jelmondatunkban megfogalmazott célkitűzéseinknek:

Családi vállalkozásunk a minőségi munkavégzés érdekében bevezette az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Minőségirányítási vezetőnk a családi vállalkozásban végzett munkája mellett - a vállalkozás fő tevékenységi körét kiegészítve tanácsadási tevékenységgel - vezető auditorként tevékenykedik, egy svájci székhelyű tanúsító szervnél, illetve irányítási rendszerek kiépítésével, fejlesztésével foglalkozik megbízott szakembernél.

Gyors és megbízható munka, biztos jövő!

Pápai Zoltán Autorobot huzatopad mühely kivülről Mühely másik oldal autómentés müszaki mentés