JÉGKÁR- ÉS HORPADÁSJAVÍTÁS FÉNYEZÉS NÉLKÜL

Jégkár, vagy horpadás által sérült az autója karosszériája?

A jégkárok és horpadások javítására speciálisan kifejlesztett technológia, valamint célszerszámok alkalmazásával a FÉNYEZÉS NÉLKÜLI JÉGKÁRJAVÍTÁS az egyetlen 100%-os megoldás!

A javítás során az alkalmazott speciális technológia segítségével a gyári, fényezett karosszéria lemez kerül vissza eredeti állapotába, formájába.

Az EREDETI FÉNYEZÉS és gépjármű KORRÓZIÓ ELLENI VÉDELME teljes mértékben megmarad.

A jégkár okozta sérülések mellett a horpadások esetében is hatékony megoldás a fényezés nélküli javítás.

A hagyományos karosszériajavítási és horpadásjavítási technikával javított autók esetében az alkalmazott fényezés és így a festékvastagság változása miatt a járművek értéke csökken. A fényezés nélküli jégkár- és horpadásjavítás technikájával azonban nincs szükség karosszéria elem javításra, gittelésre, fényezésre.

Az eredeti állapot tökéletesen visszaállítható, így az  AUTÓJA NEM LESZ ÉRTÉKCSÖKKENT.

A fényezés nélküli javítás olcsóbb és gyorsabb a hagyományos technikánál.

Valamennyi Magyarországi BIZTOSÍTÓ TÁRSASÁGGAL RENDEZZÜK az ön kötelező felelősségbiztosítási, vagy casco kárát.

Elvégezzük a KÁRBEJELENTÉST és a KÁRFELVÉTELT, így Önnek csak néhány órás, vagy maximum egy-két napos javítási időszakra kell nélkülöznie gépjárművét.

Biztosítási alkuszunkon keresztül - ha Ügyfelünk igényli - akkor a Biztosító társaságok gépjármű biztosítási árajánlatait is beszerezzük, legyen szó kötelező-, vagy CASCO biztosításról.

HARMINC ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL rendelkező karosszéria javító műhelyünk és szakembereinek által elnyertük már visszatérő Ügyfeleink bizalmát. Reméljük, hogy Önt is hamarosan Megbízóink között üdvözölhetjük. Tulajdonosunk és szakembereink gyakorlati tudásukat – az ott töltött munkaéveik alatt -NÉMETORSZÁGI BMW MÁRKASZERVÍZBEN és a GYŐRI AUDI GYÁRBAN szerezték.

Igyekszünk kényelmes, teljes körű szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára, így amennyiben igénylik, úgy a GÉPJÁRMŰÉRT MEGYÜNK ÉS HÁZHOZ IS VISSZÜK, akár négy keréken, akár autószállító gépjárművel.

Kérjük, tekintse meg a fényezés nélküli JÉGKÁR- ÉS HORPADÁSJAVÍTÁSI technika eredményét bemutató fotókat!

Várjuk Leendő Ügyfeleink megtisztelő megkeresését vagy hívását!

Pápai Zoltán +36 / 70 / 453-5686     Pápai Lajos +36 / 70 / 453-5687

jégkár javítás

jégkár javítás

jégkár javítás